EGYEDI AJÁNDÉK, GRAVÍROZÁS

Valami SZEMÉLYESET KÉPZELTÉL? Íme néhány egyedi ajándék ötlet: kulcstartó, tábla, gravírozott pohár, laposüveg, díszdoboz, toll, kulcstartó, névjegykártya tartó, esküvőre vendégajándék vagy vendégkönyv saját szöveggel, névvel vagy dátummal, vagy más szöveggel, ha azt szeretnéd! A szállítási határidő legfeljebb 2 munkanappal lesz hosszabb.

Mire gravírozunk, mikor megvalósítjuk az egyedi ajándék ötleteket?

Fa: dobozok, fajátékok, ceruzák, tálak és alátétek vágódeszkák, jelölőtáblák, fakanalak, bortartók, képkeretek...
Üveg: pezsgős, pálinkás és boros poharak, borosüvegek, tükrök, vázák, üvegalátétek, tányérok, üvegbetétek, plakettek…
Fém: kutyabiléták, névjegykártyatartók, tollak, öngyújtók, keresztelős evőeszközök, flaskák, szivartartók, pénzcsipeszek, pecsétnyomók, érmek, laposüvegek..
Ékszerek: gyűrűk, medálok, karkötők, órák ( ékszereket nálunk nem tudsz vásárolni, ha hozod, szívesen elkészítjük a gravírozását )…
Műanyag: névtáblák, cégtáblák, információs táblák, bulis rendszámtáblák, esküvői rendszámok…
Bőr: mappák, tolltartók, övek, könyvborítók, nyakörv, műbőr tárgyak…
Papír: ültető kártyák, menükártyák, itallapok, meghívók, névkártyák, monogramos pohárjelölők, egyedi dekorációs elemek…
extrák: kardok, narancs, zsemle, pogácsa, kavics, pisztoly…

Mivel készülnek az egyedi ajándékok?

A GRAVOLON műhelyben lézergéppel és mechanikus géppel tudunk vágni, illetve gravírozni, legtöbbször fémre, fára, üvegre, vagy műanyagra, de lehet az egyedi ajándék olyan különleges anyagból is, mint például a papír a zsemle vagy a dió...ugye jó ötlet? A fóliavágó gépünk segítségével egyedi rendszámokat, babamatricákat, illetve a nem gravírozható tárgyakra különböző feliratokat készítünk.

Egyedi ajándékok ötletek megrendelése, a Gravolon műhely elérhetősége:

A műhelyben rendelkezésre álló raktárkészletből hétköznap 9-18 óra között tudsz alapanyagot, ajándéktárgyat választani. A feldolgozás határideje 2-7 nap között várható.

Ha hozod az ajándékot, a műhelyben illetve bármelyik üzletben felvesszük a rendelésedet. Az üzletek címe itt található: üzletek

A GRAVOLON műhelyt a 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 20. alatt találod, a műhely száma: +36 99 781 853,  nyitva hétköznap 9-18 h között.