AJÁNDÉK

Szülinapi, névnapi, évfordulós ajándékot keresel? Anyák napja, Apák napja, Valentin nap közeleg?

Bögrék, kitűzők, képek, ivós társasok a legkeresettebb buli ajándékok! Ha partyra igyekszel, vigyél magaddal tréfás nyakkendőt vagy szépségszalagot! Hasznosat akarsz? Válassz törölközőt tusfürdővel és szappannal.

BÖGRE - a legmenőbb ajándék

Mindenki kedvence a trendi grafikával készült bögre, szinte minden alkalomra találsz feliratot köztük: szülinapra, névnapra, Anyák napja, Apák napja, Valentin nap alkalmával, ballagásra, dadusok , tanárok, óvónénik részére, nyugdíjba vonulásra, kollégának, főnöknek, kutyásnak, cicásnak, gyereknek, felnőttnek. A jó minőség miatt nagyon szeretik az emberek!

DÍJSZALAG, KITŰZŐ - igazi buli ajándék

Kokárda alakú és egyszerű kerek kitűzők elsősorban születésnapra, lánybúcsúra és tanévzáróra kínáljuk, hadd lássa mindenki ki is az ünnepelt. Ezzel az ajándékkal érkezz a buliba, rendeld meg és tiéd a siker!

FADÍSZESLAPOK, FATÁBLA, BORTÁBLA

Fadíszeslapok, fatáblák és bortáblák saját tervezésű termékek, számtalan alkalomra választhatsz belőlük: esküvőre, lánybúcsúra, Apának, Nagyapának , Anyának, Nagyanyónak, van házirendünk és családi szabályok, többféle évfordulós és ballagó üzenet, születésnapos és névnapos.

3D kép, falikép - ajándékok kedves idézetekkel

Keretezett és keret nélküli feszített vásznak fali dekorációk vegyes témában: szerelmes, dadus, óvónéni, lánybúcsú, nagymama, anyuka, család témában

KÖTÉNY, EDÉNYFOGÓ, ELŐKE - buliba ezek az ajándékok valók!

A felnőtt méretű kötények elsősorban szülinapra készültek, de megtalálod a Konyha tündére, a Bogrács mester és a Grillezés királya részére készült buli ajándékokat is, az Anya, Apa, Papa, Mama részére készült kötények mellett.
Az előkék nem csak a gyerekek részére készülnek, a témája nagyon is felnőtt sok esetben: sör, horgász, Mr, Mrs, tejfakasztó buli, stb.

PÁRNÁK - puhaság kimaxolva

Számos szülinapi párna körül lehet választani, emellett focis, szexi, nyugdíjas, ballagó, stresszcsökkentő és szerelmes párnákat is találsz. A szögletes mellett szív alakúak is vannak.

pLÜSSÖK, KULCSTARTÓK - csupa cukiság

Ballagó macik és baglyok, menyasszonynak és vőlegénynek felöltöztetett macipárok, unikornisok, különböző mesefigurák várják hogy rátaláljatok.

ÜVEGPOHÁR, IVÓS TÁRSAS - elengedhetetlen buli ajándék!

A pálinkás poharak színes grafikái minden szülinaposnak tetszeni fognak! A férfiak kedvence, van aki gyűjti a vicces pálinkás poharakat. A pálinkás szettek és az ivós társasok mint ajándékok a party aktív részéhez tartoznak, legyen az alkalom névnapi party, lánybúcsú, legénybúcsú vagy szülinapi party egyaránt. A söröskorsó a pálinkás pohár mellett a másik sláger, ezzel férfiak esetén szintén nem nyúlsz mellé! A pezsgőspoharak komolyabb ajándékok, szettben is megvásárolhatod őket.

TÖRÖLKÖZŐ, TUSFÜRDŐ, SZAPPAN - a hasznos dolgok kedvelőinek

Hasznos buli ajándék minden korosztály számára, tegyél mellé egy témába illő tusfürdőt  és egy szappant, komplett csomagot tudsz összeállítani egyszerűen.