AJÁNDÉK

Szülinapi, névnapi, évfordulós ajándékot keresel? Anyák napja, Apák napja, Valentin nap közeleg?

A legkeresettebb buli ajándékok a bögrék, kitűzők, képek, ivós társasok, ha partyra igyekszel, vigyél magaddal tréfás nyakkendőt vagy szépségszalagot. Hasznos ajándékok híve vagy? Állítsd össze saját wellness kollekciódat: törölköző + tusfürdő + szappan, tedd bele díszdobozba vagy ajándék táskába, a csomagolást így könnyen megúszhatod.

buli ajándékok

BÖGRE - a legmenőbb ajándék

Mindenki kedvence a Trendi grafikával készült bögre, szinte minden alkalomra találsz feliratot köztük: szülinapra, névnapra, Anyák napja, Apák napja, Valentin nap alkalmával, ballagásra, dadusok , tanárok, óvónénik részére, nyugdíjba vonulásra, kollégának, főnöknek, kutyásnak, cicásnak, gyereknek, felnőttnek. A jó minőség miatt és a könnyű tisztántartás miatt nagyon szeretik az emberek! Nézd meg Te is a legújabb trendi bögréket!

DÍJSZALAG, KITŰZŐ - igazi buli ajándék

Kokárda alakú és egyszerű kerek kitűzők elsősorban születésnapra, lánybúcsúra és tanévzáróra kínáljuk, hadd lássa mindenki ki is az ünnepelt. Ezzel az ajándékkal érkezz a buliba, rendeld meg és tiéd a siker!

FADÍSZESLAPOK, FATÁBLA, BORTÁBLA

Fadíszeslapok  illetve a Fáblák és bortáblák saját tervezésű termékek, számtalan alkalomra választhatsz belőlük: esküvőre, lánybúcsúra, Apának, Nagyapának , Anyának, Nagyanyónak, van házirendünk és családi szabályok, többféle házassági évfordulós és ballagó üzenet, születésnapos és névnapos desing is.

3D kép, falikép - ajándékok kedves idézetekkel

Keretezett és keret nélküli képek,  feszített vásznak szerelmes, dadus, óvónéni, lánybúcsú, nagymama, anyuka, család témában könnyen felakasztható igényes fali dekorációk bármilyen generáció számára.

KÖTÉNY, EDÉNYFOGÓ, ELŐKE - buliba ezek az ajándékok valók!

Szeret főzni a Kedvesed? Örök gyerek maradt és Te így szereted? A Kötények, edényfogók, előkék kategóriában meg fogod találni a neki való ajándékot. A felnőtt méretű kötények elsősorban szülinapra készültek, de megtalálod a Konyha tündére, a Bogrács mester és a Grillezés királya részére készült buli ajándékokat is, az Anya, Apa, Papa, Mama részére készült kötények mellett. Válassz mellé ugyanitt edényfogót is, így szettet tudsz ajándékozni.
Az előkék nem csak a gyerekek részére készülnek, a témája nagyon is felnőtt sok esetben: sör, horgász, Mr, Mrs, tejfakasztó buli, stb.

PÁRNÁK - puhaság kimaxolva

Számos szülinapi párna körül lehet választani, emellett focis, szexi, nyugdíjas, ballagó, stresszcsökkentő és szerelmes párnákat is találsz. A szögletes mellett szív alakú párnák közül is választhatsz.

pLÜSSÖK, KULCSTARTÓK - csupa cukiság

Ballagó macik és baglyok, esküvőre nászajándékvba való maci menyasszonyok és vőlegények, Kedves puha plüssök, unikornisok, különböző mesefigurák várják hogy rájuk találj.

ÜVEGPOHÁR, IVÓS TÁRSAS - elengedhetetlen buli ajándék!

Az Ivós ajándékok elengedhetetlen buli ajándékok mind a mai napig! A pálinkás poharak színes grafikái minden szülinaposnak tetszeni fognak! A férfiak kedvence, van aki gyűjti a vicces pálinkás poharakat. A pálinkás szettek és az ivós társasok mint ajándékok a party aktív részéhez tartoznak, legyen az alkalom névnapi party, lánybúcsú, legénybúcsú vagy szülinapi party egyaránt. A söröskorsó a pálinkás pohár mellett a másik sláger, ezzel férfiak esetén szintén nem nyúlsz mellé! A pezsgőspoharak komolyabb ajándékok, szettben is megvásárolhatod őket.

TÖRÖLKÖZŐ, TUSFÜRDŐ, SZAPPAN - a hasznos dolgok kedvelőinek

Saját Wellness csomag? Hasznos buli ajándék minden korosztály számára, válogass össze egy témába illő tusfürdőt  és egy szappant, komplett csomagot tudsz összeállítani egyszerűen. Az átadáshoz válassz egy díszdobozt, amibe egyszerűen tudod becsomagolni. A dobozokon legtöbbször még szalagdekoráció is van, arra sem kell költened.

A Herballon webáruházban   az ajándékokat gondosan válogattunk össze. Széles áruválasztékot találsz a fenti alkategóriákban, könnyen és gyorsan tudsz választani, mert a kiegészítő termékek segítenek az összeillő dolgok megtalálásában.
Mi pedig gondosan csomagolva gyorsan küldjük el a számodra.