PARTY KELLÉK

Díszítsd egyszerűen a bulit függődíszekkel, zászlófüzérekkel, könnyen felakasztható partikellékekkel - gazdag a színválaszték. Fal elé, a buli fotózáshoz vagy díszített asztal mögé fémszálas függönyt, pom-pomokat, vagy zászlófüzéreket függessz, a kombinálásukkal különleges hatást tudsz elérni. Asztaldekorációhoz használj konfettit, szerpentint, alkalmi terítéket, eldobható papírtányért, poharat hozzá illő szalvétával. Tortára válassz egyedi tortadíszt az ünnepelt nevével!

gyertya, a buli központi kelléke

Számgyertya egyesével választható számjegyekkel elegáns fehér színben minden torta dísze, de ha titkolni szeretnéd, hogy hány éves az ünnepelt, találsz X gyertyát is! A sebességkorlátozós gyertyáinkat 18., 30., 40., 50. és 60. szülinapokra ajánljuk. Általános gyertyáink közül a legnépszerűbb az újragyulladó vagy mágikus gyertya, amit ha elfúj az ünnepelt újra visszagyullad. Meg kell dolgozni azért a kívánságért, nemigaz? Találsz a buli kellékek között még színes és fehér szálgyertyát, betűgyertyákat HAPPY BIRTHDAY felirattal, gyertyát a foci bajnokoknak, mesefigurásat az ovisoknak.

tortadísz - legyen egyedi partikelléked!

Külön kiemeljük az évfordulós tortadíszeket, melyeket az aranylakodalom és az ezüstlakodalom alkalmával szoktatok keresni, tartós anyagból készülnek, szép emlék lesz az ünnep után. Az esküvői tortadíszek vicces és komoly design szerint ugyancsak terrakotta anyagból megtalálhatók. Az egyedi tortadíszeket a GRAVOLON készíti számunkra, rendelj Te is egyedi partikelléket.

zászlófüzér, felirat - a mennyezetdekoráció fontos kellékei

Kerek születésnapra sebességkorlátozós füzéreket és kordonszalagokat kínálunk, melyekkel nem kell izgulni, hogy nem ér végig, mert 12m hosszúak. HA nem akarod feltüntetni az ünnepelt korát, a buli kellékek között olyan zászlófüzéreket találsz, melyeken a Boldog Születésnapot és a Happy Birthday feliratokat olvashatjuk. Fontos! Ezeket a dekorációkat el tudod tenni későbbre, könnyen összecsukható, tárolható, nem szennyezed vele a környezetedet. Ha külön szeretnél nagyobb üdvözlő szöveget a bejárattal szemben rögzíteni, azt is megtalálod betűfüzérek formájában - legyen az gyerek vagy felnőtt születésnap, újszülött érkezése, hosszú útról hazatérő rokon vagy ismerős welcome partyja, lánybúcsú vagy legénybúcsú.

függődísz - a legegyszerűbb buli kellék

Válassz bármilyen színvilágot, itt megtalálod hozzá a függeszthető kiegészítőket. Húzz ki horgászzsinórt, akaszd fel rá a színek szerint összeválogatott lampionokat, pom-pomokat, papírgömböket. Ha olyan dekorációt szeretnél, amit a huzat könnyen mozgat, válaszd a spirális függődíszeket vagy a fém szálas függönyöket. A légmozgás által a dekoráció még különlegesebb lesz, erről a buliról mindenki beszélni fog.

szalvéta, tányér, pohár - buli, party esetén csakis az eldobható a nyerő

Segíts magadon, ne mosogass, ha elkerülheted! Használj papír alapú party kellékeket, úgymint tányért, poharat és szalvétát Boldog Születésnapot, Happy Birthday felirattal, és mosogatás helyett dobd a szelektív gyűjtőbe!

konfetti, szerpentin, konfetti ágyú - a buli csúcspontjának kellékei

Asztaldíszítés alkalmi fém konfettivel egyszerű, használata rendkívül kiadós. Egy zacskó fém konfetti elég egy 20 fős terített asztalra! A buli csúcspontján, ami lehet a torta felvágása, a főajándék átadása csinnadratta kell, olyan effekt, ami kiemeli ezt a pillanatot, ez a konfettiágyú. A konfettiágyú olyan partikellék, melyek használatát csak felnőttek részére javasoljuk. Tudjál róla, minél hosszabb a konfettiágyú, annál nagyobb erővel lövi szét a kis konfettilapocskákat, így annál magasabbra repülnek. Következésképp minél hosszabb a konfetti úgyú, annál nagyobb belmagasság szükséges a használatához. Jó bulizást kívánuk!