Mi az az előrendelés?

Nem olvasom el, irány az űrlap űrlap

Ha egy termék nem elérhető, az azt jelenti, hogy éppen elfogyott de valószínű már úton van az utánpótlás vagy hamarosan rendeljük a gyártótól. Azokat az elfogyott termékeket, melyeket változatlanul forgalmazni szeretnénk, nem töröljük a webáruházunkról, hanem előrendelési lehetőséget biztosítunk hozzájuk.

Nem kérjük, hogy fizesd ki előre az előrendelt terméket, hanem csak azt, hogy jelezd a vételi szándékodat. Az előrendelés számodra egy fizetési kötelezettséggel nem járó érdeklődést jelent. Mindössze annyi a dolgod, hogy az alábbi űrlapon jelezd felénk, hogy milyen termékre vágysz, hány darabot vásárolnál mi pedig értesítünk mikorra várható és milyen áron.

Hogyan működik?

Ha egy kifogyott termékre előrendelést adsz le nálunk, akkor mi azt figyelembe véve kérjük a következő szállítmányt a gyártóktól. Ha esetleg olyan termék iránt érdeklődsz, amit a webáruházunkban nem látsz, de tudod, hogy a márka rendelkezik ilyennel, akkor megpróbáljuk beszerezni Neked! Mindenképpen személyesen keresünk meg majd e-mail-ben, hogy sikerrel jártunk-e. Ha a termék megérkezik hozzánk, akkor azt az általad igényelt mennyiségben kitesszük egy olyan termékoldalra, aminek a linkjét személyesen csak Neked küldjük el. Ezt mások nem látják, így nem fenyeget az a veszély, hogy az általad előrendelt party kelléket vagy ajándékot valaki más elviszi, mielőtt Neked lehetőséged lenne megvásárolni. A személyes linket elküldjük Neked és 2 napod áll rendelkezésre, hogy eldöntsd, valóban megvásárolod-e tőlünk a terméket. Ha úgy döntesz, hogy elállsz a vásárlástól és a 2 nap letelte után a terméket nem veszed meg, akkor sincs semmi baj, az általad előrendelt mennyiséget viszont publikusan közzétesszük webshopunkban, amit így viszont lehet hogy más meg fog vásárolni.

Milyen információkat adjak meg?

Kérjük, az alábbi űrlapon add meg az elérhetőségeidet, ahol felvehetjük Veled a kapcsolatot. Természetesen kérünk, hogy írd meg, pontosan mely termékek milyen mennyiségben érdekelnek (legjobb, ha belinkeled őket a webshopunkról). Ha egy olyan terméket szeretnél, amit nem találsz nálunk és más webshopokban sem, akkor kérünk, hogy jelezd felénk, és megpróbáljuk elérni a gyártónál, hogy szállítsanak belőle Magyarországra.

Írj nekünk, és Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép veled.

 

NÉV
EMAIL CÍM
TELEFONSZÁM
Előrendelni kívánt termék
Hány db-ot szeretnél
Szállítás előtt értesítőt kérek az aktuális árról
igen
nem
Legkésőbb mikor szeretnéd átvenni a terméket?
1 hét múlva
2 hét múlva
3 hét múlva
ráér, nincs határidő