EGYEDI AJÁNDÉK, GRAVÍROZÁS

Személyes vagy egyedi ajándékot keresel?
Íme néhány ötlet: kulcstartó, tábla, gravírozott pohár, laposüveg, díszdoboz, toll, kulcstartó, névjegykártya tartó, esküvőre vendégajándék vagy vendégkönyv, egyedi ötleteket is meghallgatunk, szívesen segítünk. A szöveg lehet saját név, dátum, idézet vagy olyan szöveg , amit csak az ünnepelt ért.  A szállítási határidő legfeljebb 2 munkanappal lesz hosszabb.

Egyedi ajándék ötletek

Vigyázzunk házi kedvenceinkre egyedi kutyabilétával

Minden felelős gazdi gondoskodik arról, ha véletlenül elveszik kedvence, a megtaláló értesíteni tudja őt. Ilyen balesetek bármikor előfordulhatnak, megpróbáljuk megelőzni őket, de amit biztosan meg tudunk tenni, az a megtaláló informálása kedvencünk nevéről és a mi elérhetőségünkről. Erre a legjobb megoldás, ha a kutya, cica nyakörvére készíttetünk egy bilétát a szükséges adatokkal gravírozva. A Biléta kisállatoknak kategóriában többféle méretben illetve formában színben találhatsz bilétákat. A bilétákat típus és méret szerint válogattuk össze, Neked csak a hiányzó szöveget kell megadnod az ár alatt található szövegmezőben. Ezt a szöveget fogjuk majd a választott bilétába belegravírozni. Eldöntheted, hogy a biléta egy oldalára gravírozzunk minden szöveget, vagy inkább úgy szeretnéd, hogy egyik oldalon a név legyen, a másik oldalon pedig  a telefonszám. Ezt ugyanott, a legördülő menüben kell majd beállítanod.
Fedezd fel a kínálatunkat, találd meg a tökéletes bilétát kedvencednek!

Egyedi ajándékok szomszédnak, barátnak, nyugdíjbavonulásra...

Attól függően, hogy a ajándékozott mennyire bevállalós, készíttethetsz a számára egyedi bordobozt saját szöveggel, akár idézettel is. Válassz bele egy minőségi bort, melyre egyedi borcimkét is tudunk készíteni. Komplett az ajándék, ha a bor mellé borospoharat, pezsgő mellé pezsgőspoharat rendelsz. Választhatsz hozzá illő díszdobozt is, így nem kell a csomagolással bajlódnod. Lehet az ajándék sokféle, az biztos, ha egyedi akkor nagyon boldoggá teszed azt akinek szánod, az egyedi ajándékokat nagyra értékeli mindenki. Az alkohol fogyasztással kapcsolatos ajándékokat az Ivós ajándékok kategóriában találod. Más egyéb ötleteket, ajándékokat a Férfi ajándékok kategória , a gravírozható kulcstartókat pedig a Fém kulcstartó kategória tartalmazza. Minden termék ára alatt van a lehetőséged arra, hogy a kívánt szöveget megadd. Ezt a szöveget fogjuk aztán rágravírozni a kiválasztott termékre. Ha olyan kérésed van, aminek nem látod a kialakított helyét a kosár és az ár között, írd le saját szavaiddal megrendeléskor megjegyzésben. A megjegyzéseket a megrendelővel együtt grafikusunk látni fogja, így célba fog érni a kérésed.

Jegyespár neve, monogramja és az esküvő dátuma egyedi ajándékon

Mi az, ami egyedivé tehető? Fa gyűrűkorong, örömszülők számára a bordobozok, az esküvői rendszámok, a szerelemlakat, tortadíszek, vendégkönyvek, aláírásképek. Bármelyiket is választod az Esküvőre egyedi kategóriából, biztos sikert aratsz.

Egyedi ajándékok, ötletek megrendelése

A széria gyártott ajándékok  csak azokat a kategóriákat ölelik fel, melyek gyakoriak. Például az 50. születésnap, amire számtalan kész terméket találhatsz akár nálunk is. Az Egyedi ajándékok kategóriát azért hoztuk létre, hogy az olyan igények, melyeket a gyártók szériagyártás során nem tartottak fenntarthatónak és elvetették annak szériagyártását, mégis elérhetők legyenek a számodra. Például mindenki megünnepli a házassági évfordulóját, mégis nagyon kevés szép évfordulós ajándék van a piacon. Ezzel a kategóriával, melyet folyamatosan bővítünk a Ti igényeitek szerint, ezt a piaci rést kívánjuk betölteni, Nektek próbálunk segíteni.

A szállítás miatt ne aggódj, mindössze két napot kell rászámolnod a szállításra, ez azt jelenti, hogy ha hétfőn GLS-sel megrendeled, és figyeled az e-mailedet amin a látványtervet kapod, hétvégére ott lehet az ajándékod.