Lánybúcsú

Lánybúcsú kellékek és kiegészítők a nagyobb és felejthetetlenebb emlék érdekében. Mindenki, aki lánybúcsúra készül, de különösen az, aki szervezi, már hetekkel-hónapokkal előre ezen töri a fejét. A helyszín kiválasztása, dekoráció készítése, a kellékek összeállítása, a programok, feladatok kitalálása mellett ilyenkor szokás különféle (ám leginkább célzatos) ajándékokkal is meglepni az ünnepeltet. Ezek kiválasztása is sokszor komoly fejtörést okoz. 

Nézet:
Sorrend:
Raktárkészlet:
18 db
Magyar termék
Gravírozható
Soroskorso-gravirozhato-korso-ajandek
Soroskorso-gravirozhato-korso-ajandek

De most tényleg jó helyen jársz. Ezen az oldalon a lánybúcsú kellékek, kedves, vicces, vagy akár pikáns ajándékok egész sorát találod meg, csak győzd végignézni a választékot. Állítsd össze a megfelelő csomagot a menyasszony utolsó szabad éjszakájára. Ne feledkezz meg a kísérők kellékeiről, a feladatokhoz szükséges eszközökről és a dekorációkról sem!

Lánybúcsús termékeinket nagy gondossággal válogattuk ki, figyelembe véve, melyek a legkeresettebbek a búcsúpartikhoz. Hogy mik lehetnek ezek? Szexi kiegészítők lánybúcsúra, vállszalagok, tiarák, kitűzők, prémium szexis kellékek, exkluzív erotikus játékok, lufi dekorációk lánybúcsúra, trendi színű, feliratos léggömbök, héliumos lufik, oklevelek, lánybúcsús feladatok ...

És ezek közül bármelyiket azonnal, raktárról szállítjuk. 

Ha  kiválasztasz nálunk valamilyen terméket a lánybúcsúra, használhatod a hozzá kapcsolódó termékajánlónkat, amely olyan termékeket kínál fel, amelyeket az előző vásárlók emellé a termék mellé megvásároltak vagy legalábbis megnéztek. Ezt az egyes termékek oldalán a „Hasonló termékek” és a „Kiegészítő termékek” résznél láthatod. Ez megkönnyíti a dolgod, mert tippeket ad ahhoz, hogy az összeillő termékeket könnyen megtaláld.

Amúgy a lánybúcsú nem is a mai kor divatőrülete. Tudtad, hogy a házasság előtti búcsú szokása több évezredre vezethető vissza? 

Feljegyzések szerint az ókori Spártában az esküvő előtti éjszakán a vőlegény barátai gyűltek össze és edények összeütögetésével nagy zajt csaptak, a rontó szellemeket kívánták elűzni.

A későbbi időkben már nem a szellemek elijesztése volt a cél, a vőlegény búcsúztatták ezzel a mulatsággal a legényélettől.

A 19. század végén már rendeztek az Egyesült Államokban lánybúcsú-szerű eseményeket. Igaz, akkor még a tea és a csevegés volt a fő jellemzője a partinak.

A lánybúcsú a női egyenjogúság kivívásával egy időben jött létre, a lányok úgy gondolták, hogy ez a mulatság nekik is jár. A házasság előtti utolsó mulatozás így már nem csak a férfiak kiváltsága lett.

Szélesebb körben az 1960-as évek szexuális forradalma tette ismertté, de igazán 1980-as években vált elfogadottá.

Magyarországon is van hagyománya a lánybúcsúnak, ám akkortájt még másnak hívták. A menyasszonysirató és búcsúztató neve már utal az esemény hangulatára.

Ha a Herballon webáruházban vásárolsz, széles termékválasztékot találsz. A széles választékban biztosan megtalálod mindazt, amit keresel. Ha több, kapcsolódó terméket akarsz beszerezni, a termékajánlók segítségével megtalálod azokat a termékeket is.