cikkek és ötletek különbözö partykra

Az almától a neves karácsonyfadíszig

Minden évben megvannak az aktuális „divat színei”, aminek ismeretében el is indulhatunk felderíteni milyen díszeket szeretnénk a fára akasztani. Volt már a piros-arany, a fehér -ezüst, a kékek, az egyszínű, vagy dafke a tarka, minden évben új trendet kiáltunk ki magunknak, hogy legyen mit követni. És mindig vannak, akik évről évre a legújabb trendeknek megfelelően öltöztetik a karácsonyfát.

Mások a hosszú évek alatt összegyűjtött, mára kuriózumnak számító családi díszekkel dekorálnak és persze akadnak olyanok, akik teljesen újraértelmezik a karácsonyfa díszítést és például neves_karácsonyfadíszt választanak.

A fadíszítési szokások változtak, de az biztosan nem változott, hogy régen is és ma is minden a gyerekek körül forgott, ez a nap igazi családi ünnep.
Az első karácsonyfa állításakor nem is kérdés mi lehetett az a fő szempont, ami szerint a fára kerülő tárgyakat kiválasztották...

Ági
Ági
2020.10.21 12:09
Egyedi ajándékok pasiknak

Ha nehézséget okoznak az ünnepek, mert szerencsére sokan vagytok és sok ajándékról  kell gondoskodnod, akkor jó helyre tévedtél. Megmutatjuk, hogy igen kis költséggel hogyan tehetsz szert olyan kincsekre, melyeket üzletben nem tudsz megvásárolni. Mivel közeleg a karácsony, összeállítottunk neked néhány remek ötletet, hogy megmutassuk, valóban nem az ár, hanem az egyediség az, ami valóban számít. Jöjjenek az egyedi ajándékok pasiknak!

A férfiak többségének nem könnyű ajándékot venni, örök hála a maroknyi kivételnek. Fiatal korukban még ott vannak a mindig jó választásnak számító G. I. Joe figurák, vízi pisztolyok vagy a legókollekciók. A kedvenc szuperhősök képével igazából bármi jöhet: ágynemű, uzsis doboz vagy pizsama. De mi a helyzet akkor, ha a megajándékozni vágyott férfi már felnőtt??

Ha szereted, ha nem, a Halloween remek alkalom...

Ha szereted, ha nem, a Halloween remek alkalom egy igazán ütős baráti, családi bulihoz. Ha nincs még betáblázva a hosszú hétvégéd, nem késő, hogy megszervezd a legjobb Halloween-partyt! Néhány remek ötlet kell csupán hozzá, és a vendégeid hosszú évekig erről beszélnek majd.

Menyasszonyi autó díszítése DIY  "csináld magad" mozgalom keretében

Mindenütt sokat olvashatunk arról, hogy milyen nagyszerű dolog saját kezűleg díszíteni az esküvői partyt, milyen jól esik látni, hogy az általunk készített, bizony éjszakákon át bütykölt kis vendégajándékoknak mennyire örülnek a vendégek. Pedig van itt egy másik szegmense az esküvőknek, a menyasszonyi autó és annak illő megjelenése. Hogy a díszítés költsége és az autóban töltött idő ár-érték arányát jól el tudjátok találni, ebben adunk itt segítséget, olvassátok!