SZÜLINAP

A 18, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 éves kerek születésnapok a leginkább kiemelt események a családok számára, itt megtalálod hozzá az ajándékokat vagy dekorációs kellékeket évszámok szerinti kategóriákba rendezve. Gondosan válogattuk a termékeket, hogy minden korosztály számára maximális kínálatot tudjuk nyújtani, Te is megtalálod amit keresel! Hosszas szervezést, titkolózás előzi meg a meglepetés bulit, melynek szervezéséhez itt nyújtunk számodra segítséget. Legyen az a helyszín dekorációja, egy bulis ajándék a partyra, vagy ivós játék felnőttek számára. A kerek szülinapi ajándék szuper áron, gyors szállítással akár holnap a Tiéd is lehet.

Szülinapi ajándékok és parti kellékek

A 18 évesek...

...boldogan ünneplik a nagykorúvá válásukat, biztosan két buli lesz, egyet szerveznek a szülők és persze el kell menni hömbölögni a barátokkal is! Nagy választékban találsz áruházunkban kerek szülinapi ajándékokat 18. Boldog Születésnapot felirattal, és sokféle party kelléket, szülinapi léggömböt amivel díszíteni tudsz. Egy-egy ilyen buliról sokáig beszélni szoktak, ne felejtsd el a fotózást a szülinapi lufikkal és a buli kellékekkel! Neves és évszámos kitűzővel, vállszalaggal és tiarával a csajos bulikon fergeteges hangulat alakulhat ki. A fiúk választhatnak a 18. éveseknek tervezett nyakkendők közül,egyedi bortáblával díszített bornak melyik 18 éves ne örülne?

Az érett felnőttek : 20, 30, 40, 50, 60 évesek

számára komoly bulikat szoktak szervezni a barátok és a családtagok, gyakran előfordul a 30 fő, nem ritka az 50 fő sem. De az se gond, ha ennél sokkal többen lesztek, a dekorációt nagyobb létszám mellett is könnyedén meg tudod oldani. Számos és szülinapos lufikkal díszítheted a bejáratot, az asztalokat vagy a mennyezetet. Ki tudod alakítani a fotósarkot, ahol számtalan bulis képet készíthettek! Ha a lufik szállítása problémát jelent, megpróbálunk segíteni! Fontos a jó ital megfelelő mennyisége, melynek elfogyasztásához segítséget nyújtanak a hasonló kerek szülinapi ajándékok, mint az ivós társasok, vicces söröskorsók és pálinkás poharak. Konyhatündéreknek választhatsz a szülinapi kötények és edényfogó kesztyűk közül. Aki szeret elidőzni a fürdőszobában, biztosan örülni fog egy vicces törölközőnek tusfürdővel és szappannal.

Az idősebb korosztály : 70 felettiek

számára a csendesebb, családi körben ült szülinap az ideális, ők inkább az együtt eltöltött időt és a beszélgetést érzik fontosnak. Megfelelő lehet egy étterem csendes sarka, ahol a család együtt elfogyaszt egy jó ebédet, és nincs gondja a vendéglátónak arra, hogy a népes család után a konyhában rendet rakjon. Bármilyen idősek is legyünk, a lufiknak minden korosztály örülni tud! Emlékszem, a nagyanyám az egy hónapos leszállt héliumos lufit nem engedte kidobni, mert volt még benne töltet. Nekik a lufi nem megszokott, mint a gyerekeinknek manapság. A kerek szülinapi ajándékok terén  számukra a komoly gravírozott egyéni ajándékokat ajánljuk, amit emlékül meg tudnak őrizni. Nézz körül áruházunkban, találsz egyedi poharat, kulcstartót, bordobozt, vagy sebességkorlározó táblát, tedd a kosárba most, holnap akár nálad is lehet!