Szerelmes ajándék Valentin napra

VALENTIN NAP a szerelmesek napja. Igaz nincsenek a karácsonyhoz hasonló szokásaink, de az biztos, hogy azok, akik február 14-én párkapcsolatban vannak, így vagy úgy, de megünneplik szerelmüket és szükségük lesz szerelmes ajándékra.
Akár 1 hónapos az ismeretség, akár években mérhető, nálunk mindent megtalálsz egy helyen, például egyedi és tréfás ajándékokat, lufikat, szerelmes képeket, szerelmes táblákat, piros dekorációkat.
Fedezd fel a kínálatunkat, alakítsd ki a saját stílusodat!

Szerelmes ajándék Valentin napra

Szerelmes üzenetek, szerelmes képek

Olyan nehéz ajándékot találni, ha még alig ismerjük a partnerünket, csak egyet lehet biztosan tudni az érzést, ami miatt vele vagyunk. Számtalan idézet, jól megfogalmazott romantikus szöveg, szebbnél szebb mondatok mondják el helyettünk is amit nem is olyan egyszerű kimondani. Ezek a falra akasztható idézetek, képek, táblák akkor is ott lesznek, mikor mi távol vagyunk.

A termékek hazai gyártótól származnak, így a nehéz időkben támogathatod a hazai vállalkozókat.

Egyedi szerelmes ajándékok

Ha teheted, Te is egyedi ajándékot választasz, vagy legalábbis a legegyedibbet ami a kínálatban szerepel. Gravírozó műhelyünkben kaucsuk karkötőt, szív medált, szerelemlakatot, tollakat vagy páros kulcstartókat találsz, melyhez egyedi szöveget adhatsz meg.
Ne aggódj, nem várja Tőled senki, hogy verset írjál, szerencsére legtöbbször nem is fér a tárgyakra több, mint egy név, egy szó, egy monogram vagy egy neves dátum. Mindenképpen számíts hosszabb szállítási időre, ezért rendeld meg mihamarabb, megnézni pedig itt tudod: egyedi szerelmes ajándékok

Nem kép, nem egyedi hanem valami más

A kép vagy az egyedi ajándék jó ötlet, de mégis inkább másra gondolnál? Jó helyen jársz, mert a képek és az egyedi ajándékok mellett találsz még szerelmes bögrét, párnát, felespoharat vagy törölközőt, nem is tudjuk felsorolni az összeset, és nem is törekszünk rá, hiszen kínálatunk folyamatosan bővül. Inkább nézd meg és válogass itt: Szerelmes ajándékok

Szerelmes dekorációk

Ha irodák, nagy terek, áruházak, szállodák és kirakatok dekorációja a feladatod, akkor megintcsak jó helyen jársz. A terek ünnepi díszbe öltöztetésére szolgáló nagyobb méretű dekorációkat a szerelmes dekorációk kategóriában találod, ilyenek például a party függönyök, pom-pomok, lampionok és papírgömbök, tollboák. A kategóriára kattintva minden terméket külön találsz, színenként külön tudod kosárba enni . Görgesd végig és böngéssz a széles szerelmes dekoráció választékunkból!

Szerelmes léggömbök

Nemcsak a gyerekek hívei a lufinak, színes kedves mintával készült lufi héliummal és levegővel is könnyen fújható és sok felnőtt kedvence ma is. A tarka lufik mellett sokféle egyszínű elegáns fólia lufit is találsz, melyeket kirakatok, szobák, előterek díszítésére tudsz használni. A léggömböknél több méretet és színt is találhatsz, figyeld a kis ikonokat a kosár gomb felett. A lufikhoz kiegészítőket is találsz, például héliumot, kézipumpát, nehezéket, kötözőszalagot. Kattints és böngéssz, alakítsd ki a saját designodat itt: szerelmes lufik

Végül pedig extra segítség az Uraknak

Addig se egyszerű eljutni, hogy mi legyen a szerelmes ajándék, érthető, hogy a csomagolásra végképp nem marad energia.
A mi varázsszavunk: Díszdoboz
S
okkal szebben lehet fogni mikor átadod, nem kell furcsán lóbálni mint egy táskát. A díszdobozt fogva büszkén állsz majd ott, és a Kedvesed egy igazi gavallért lát majd Benned.

Többféle piros díszdobozunk van, fehér selyembéléssel szuperelegáns, és ehhez már ajándéktáska sem szükséges. A doboz díszítésére ne legyen gondod, mert a nagyobb dobozokra masnit is rögzítettek. A kisebb dobozainkhoz kérhetsz piros masnit, amit ha szeretnéd, előre meg is kötünk Neked.

A Valentin nap mellett más fontos alkalmakra is találsz ajánlatokat, melyek ismerete később még jól jöhet. Ilyenek ünnepek, alkalmak például az esküvő, évforduló, babaváró buli, nyugdíjba vonulás, Anyák napja vagy a ballagás.