ALKALMAK, ÜNNEPEK

Ha alkalomra keresel ajándékot, itt kell körülnézned! Férjhez megy a barátnőd? A lánybúcsúra lepd meg szexi kellékekkel és erre az alkalomra készült ajándékokkal, később az esküvőre pedig válogass  a vendégkönyvek, gyűrűpárnák közül! Nászajándéknak az egyedi pezsgőspohár szett szép alkalmi ajándék ötlet. Ballagásra, tanévzáró ünnepélyre, dadusnak és óvónéninek, nyugdíjas búcsúztató alkalmából volt kollégának itt megtalálod a nekik megfelelőt!

Ajándékok Anyák napjára

Május első vasárnapján ünnepeljük az Anyukákat és a nagymamákat, ilyenkor kicsi és nagy vasárnap reggel nekiindul köszönteni. Akinek van kertje, szed virágot, vagy vásárol egy szép csokrot a sarki virágosnál. Ha különlegesebbet szeretnél, vigyél erre az alkalomra lufit édesanyádnak, vagy egy kedves üzenettel ellátott ajándékot. Nem könnyű szépet találni, de nálunk széles a választék, hamar tudsz választani hozzá illő ajándékot.

Lánybúcsú, nincs menyasszony aki szívesen kihagyná

Az utolsó pillanatokat élvezni kell, és bizony felmerül a kérdés milyen ajándékot vigyünk erre az alakolmra az ünnepelt számára. Érdemes egyeztetni a főszervezővel, nehogy két tiarát kapjon, vagy mondjuk pikáns sípot akár, szerencsére van választék. Nézz körül és válassz!

Lánybúcsú után esküvő

Lánybúcsú után következik az esküvő, mely alkalomra sokkal korábban kezdődik a szervezkedés, hamar itt van az a bizonyos nap. Barátnőként, testvérként, édesanyaként egy önálló menyasszony mellett is áthárul némi feladat pl. a dekoráció a lány kikérése, a morzsa party kapcsán, sőt lehet, hogy az ünnepi vacsora díszítésében is részt kell vállalni. Segíteni tudunk az erre az alaklomra készült ajándékok mellett a gyorsan és egyszerűen rögzíthető dekorációkban is.

Babaváró, babaköszöntő, tejfakasztó

A babaváró partyra rendelj óriási fekete lufit héliummal, és kérd meg az eladót, hogy a baba nemének megfelelő színű kislufikat tegyen bele. A babaváró buli csúcspontja ennek az óriási fekete lufinak a kidurrantása, a kihulló kislufik színe árulja el a baba nemét! Babaköszöntő látogatás alkalmával vigyél ajándékba pelenkatortát! Az urak részére a tejfakasztó bulira vicces ajándékokat rendelhetsz.

Ballagás és tanévzáró ünnepély, diplomaosztó

Ma már az ovisok is ballagnak, de ha nem tennék, év végén akkor is adnánk kis ajándékot erre az alkalomra a pedagógusoknak, hiszen csak letörölgették gyermekünk könnyeit, ők meséltek nekik naphosszat, tanítgatták nevelgették őket míg mi dolgoztunk. Osztályok részére, pedagógusok számára is javasoljuk, nézzetek körül és válasszatok ballagó ajándékot!