ALKALMAK, ÜNNEPEK

Ha alkalomra keresel ajándékot, itt kell körülnézned! Férjhez megy a barátnőd? A lánybúcsúra lepd meg szexi kellékekkel és erre az alkalomra készült ajándékokkal, később az esküvőre pedig válogass  a vendégkönyvek, gyűrűpárnák közül! Ballagásra, tanévzáró ünnepélyre, dadusnak és óvónéninek, nyugdíjas búcsúztató alkalmából volt kollégának itt megtalálod a nekik megfelelőt! Házassági évfordulóra, nyugdíjba vonulásra külön készítettünk a számodra kategóriát, hogy könnyebben tudj válogatni.

Ajándékok alkalmakra, ünnepekre

Ajándékok Anyák napjára

Május első vasárnapján ünnepeljük az Anyukákat és a nagymamákat, ilyenkor kicsi és nagy vasárnap reggel nekiindul köszönteni. Akinek van kertje, szed virágot, vagy vásárol egy szép csokrot a sarki virágosnál. Ha különlegesebbet szeretnél, vigyél erre az alkalomra lufit édesanyádnak, vagy egy kedves üzenettel ellátott ajándékot. Nem könnyű szépet találni, az Anyák napi kategórában széles választékból, hamar tudsz választani Édesanyádhoz és Nagyihoz illő ajándékot.

Lánybúcsú, nincs menyasszony aki szívesen kihagyná

Az utolsó pillanatokat élvezni kell, és bizony felmerül a kérdés milyen ajándékot vigyünk erre az alkalomra az ünnepelt számára. Érdemes egyeztetni a főszervezővel, nehogy két tiarát kapjon, vagy mondjuk pikáns sípot akár, szerencsére van kínálat. Nézz körül és állíts össze szettet. Szettet válogatni a Lánybúcsú kategóriából lehet a legkönnyebben, anélkül, hogy a részletes termékoldalt meg kellene nyitnod a kosárgombra kattintva gyűjtheted a kosaradban a kiszemelt kellékeket. Ha valamelyikből többet szeretnél, a mennyiséget a kosárban is módosíthatod. A termékek leírását a képre kattintva éred el, a kosár gomb alatt láthatod a Termékleírást és az Adatokat.

Lánybúcsú után esküvő

Lánybúcsú után következik az Esküvő, mely alkalomra sokkal korábban kezdődik a szervezkedés, hamar itt van az a bizonyos nap. Barátnőként, testvérként, édesanyaként egy önálló menyasszony mellett is áthárul némi feladat pl. a dekoráció a lány kikérése, a morzsa party kapcsán, sőt lehet, hogy az ünnepi vacsora díszítésében is részt kell vállalni. Segíteni tudunk az erre az alkalomra készült ajándékok mellett a gyorsan és egyszerűen rögzíthető dekorációkban is. Az esküvői ceremónián, az esküvői partyn, a nászajándékokon és az autó díszítésén át az ide vonatkozó témákat teljes körűen felöleli az esküvő kategória. A kategóriák további részekre bomlanak, Blogunkban tanácsokat adunk Nektek a témában. Számtalan lehetőség van egyedi esküvői kellék illetve egyedi esküvői nászajándék rendelésére. Az egyedi termékeknél a feltöltendő egyedi szöveget, mint például a neveket, a dátumot vagy a monogrammot a termék ára és a kosár gomb között találod. A szövegmezőbe be kell írnod, ezt a grafikusunk a megrendelőben olvassa majd, így biztosan azt fogod kapni amit szeretnél. Vágás illetve gravírozás előtt látványtervet küld majd a számodra e-mailben, amit módosíthatsz. Minél hamarabb pontosítjátok le a részleteket, annál előbb lesz Nálad a termék, ezért érdemes a postafiókodat gyakran látogatnod, hamar tudj reagálni.

Babaváró, babaköszöntő, tejfakasztó

Baba születésekor több party is szervezésre kerül, az összeillő kellékeket megtalálod egy helyen, a Babaszületés kategóriában. A babaváró partyra rendelj óriási fekete lufit héliummal, és kérd meg az eladót, hogy a baba nemének megfelelő színű kislufikat tegyen bele. A babaváró buli csúcspontja ennek az óriási fekete lufinak a kidurrantása, a kihulló kislufik színe árulja el a baba nemét! Babaköszöntő látogatás alkalmával vigyél ajándékba pelenkatortát! Az urak tejfakasztó bulijára vicces ajándékokat választhatsz.

Ballagás és tanévzáró ünnepély, diplomaosztó

Ma már az ovisok is ballagnak, de ha nem tennék, év végén akkor is adnánk kis ajándékot erre az alkalomra a pedagógusoknak, hiszen csak letörölgették gyermekünk könnyeit, ők meséltek nekik naphosszat, tanítgatták nevelgették őket míg mi dolgoztunk. Osztályok részére, pedagógusok számára is javasoljuk, nézzetek körül és válasszatok Ballagó ajándékot!