Nászajándék

Egyre nagyobb számban vannak párok, akik úgy döntenek, ők nem szeretnének egy újabb háztartásigépet, sokkal inkább választják a számukra leghasznosabbat: a pénzt. Eddig rendben is van, de mit adjunk mellé? Mert a pénzt ugyebár elköltik, nem marad tőlünk semmi ami kézzel fogható emlék lesz évek múltán. Persze, hogy felmerül bennünk az igény, hogy a pénz mellé adjunk valamit, ami legyen kedves, egyedi, ne kerüljön sokba, mert a lényeg mégis a pénz, de legyen időtálló.

Nézet:
Sorrend:

A nászajándék kategóriában pont ilyen időtálló kedvességeket válogattunk össze, gondosan ügyelve arra, hogy minőségi de árban megfelelő választékot adhassunk Nektek. A termékek ára alatt találod a kiegészítő termékeket, ahol az adott nászajándékhoz illő termékekkel szettet, vagy díszcsomagolást tudsz választani. Figyeld a kiegészítő termékeket, könnyebben össze tudod válogatni ami Neked tetszik.

Időtálló ajándékok. Legyen szó egy üveg különleges borról, instrukciókkal ellátva a pár tízedik évfordulójára, a bordobozon személyes szöveggel gravírozva, esetleg egy különleges esküvői fotóalbum, vagy egy egyedi pezsgőspohár szett - ha olyan a tárgy, melyre a pár évek múlva is szeret majd ránézni, elértük azt a hatást, amelyre egy ilyen eseménykor számíthatunk. Ilyen tárgyak esetében természetesen nagyon fontos, hogy jól ismerjük a pár ízlését. Ne vásároljunk alkoholt, mégoly patinás is, olyannak, aki azt nem fogja meginni. Ugyanakkor laikusként ne vegyünk meg valamit csak azért, mert nekünk tetszik. Érdemes elgondolkodni azon, mi is lehet az, amit a fiatalok igazán szeretnének.

Ha jól ismerjük a párt vagy annak egyik tagját, a legbiztosabb, ha valami olyat adunk ajándékba, ami közös múltunkra, élményeinkre emlékezteti – persze csak ha ez a múlt mindkettőjüknek jelent valamit. Ehhez egy szép esküvői fotóalbum, egy indító fotóval és pár sorral egyedi megoldás. Írassuk be a párt egy tanfolyamra, melyre régóta vágyakoznak: legyen az spanyol nyelvkurzus, lovas iskola, búvárkodás, golfképzés vagy profi fényképésztanfolyam, egy ilyen ajándék garantáltan hosszú időre szól, és felejthetetlen élmény lesz. A hozzá tartozó dokumentumot tegyük díszdobozba, rejtsük egy cuki Maci Menyasszony és Maci Vőlegény alá.

Minden ajándéknál – és ez az esküvőkre hatványozottan érvényes – a legfontosabb, hogy szívből adjuk. Ha hallgatsz a szívedre – és kicsit odafigyelsz arra, mi is lehet a boldog pár igénye –, biztos lehetsz az ajándék sikerben.

A Herballon webáruházban széles választékban találsz nászajándékokat, akár egyedi kivitelben is. A nagy választékból könnyedén ki tudod választani a megfelelőt. Mi pedig gondoskodunk arról, hogy a csomagod körültekintően becsomagolva időben megérkezzen Hozzád.