LUFI

Díszíteni szeretnél? Meglepetés lufit választanál?
Válogass a közel 500 party lufi között, fedezd fel a kínálatunkat most!

Kérünk vedd figyelembe, hogy héliumos lufit
nem tudunk GLS házhozszállítással illetve Csomagpontokra feladni.
Kiszállítási információkhoz kattints ide :
HÉLIUMOS LUFI KISZÁLLÍTÁS
.

party lufi

Egyszínű vagy mintás? Fólia vagy latex?

Emlékszem, hogy 20 évvel ezelőtt minden eladott léggömbért harcolni kellett, mert nem volt értéke a lufinak, "Csak egy május elsejei lufi!", mindig ezt mondták. Ma minden gyerek és felnőtt partyn alap a lufi és persze a hozzá tartozó különböző kiegészítők, dekorációs elemek, jelmez és party kellékek. Az, hogy ekkora karriert futott be, a minőségnek és a kollégák kreativitásának köszönhető. Tudtad, hogy a Qualatex léggömbök nem szennyezik a környezetünket, 100%-ban lebomlanak? A Qualatex lufi annyi idő alatt bomlik el, mint a tölgyfalevél!

Készen vagy inkább darabra?

A lufi sérülékeny, nem mindegy hogy nyúlsz hozzá, érthető, ha nem szeretnél az elkészítéssel vesződni, legegyszerűbb a kész luficsodákat megrendelned. A kész lufi-dekorációkat és lufi-ajándékokat ki tudod választani a Lufiból készült kategóriából, egyszerűen a termékre kattintva. A színt az ár és a kosár közötti legördülő menüből kell kattintanod.

Héliumos lufik

És azt tudtad, hogy a hélium inert gáz? Nem lép reakcióba semmivel, így nem kell tartanod attól, hogy a lufi a hőtől például felrobban. Durranni tud, persze, hiszen a tágulás képessége zárt térben véges, de ez a gáz nem éghető, nem képes égési sérüléseket okozni. Az egészségre nem ártalmas, szép lassan kerül a levegőbe, ahogy a lufid leereszt. Héliummal fújáshoz választhatsz basic lufikat a Sima egyszínű kategóriából, vagy fényeseket a Fényes egyszínű kategóriából . Mindkettőben egyformán jó minőségű lufik vannak, mindössze a felületük különböző. Az ár a felfújás nélküli lufi ára, ha szeretnéd héliummal kérni, azt a legördülő menüben az ár és a kosár között tudod megadni. A kosárgomb mellett pedig a mennyiséget lehet beállítani. ARRA ÜGYELJ, HOGY HÉLIUMMAL TÖLTÖTT LÉGGÖMB SZÁLLÍTÁSÁT MÉRETPROBLÉMÁK MIATT A CSOMAGKÜLDŐ SZOLGÁLATOK NEM TUDNAK VÁLLANI. A héliumos léggömbök kiszállításával kapcsolatos információkhoz kattints ide: HÉLIUMOS LUFI KISZÁLLÍTÁS.

tartósítás, avagy mitől lebeg olyan sokáig?

Azért, hogy a lufid tartósabb legyen és ne eresszen le idő előtt, egy zselével kezeljük. Belülről bevonatot képezünk, ami miatt a hélium lassabban szivárog ki a lufi pórusain. Mit tehetsz Te, hogy a szülinapi lufid tovább lebegjen? Tartsd hűvös helyen, ne tedd ki a napra, csak az utolsó pillanatban ha kerti partyról van szó. Kerüld a párát, és a meleget, kültérre válassz világosabb színeket, mert a sötétek elnyelik a meleget és kitágulva hamarabb leengednek.
Itt nincs jelentősége annak, hogy van-e minta a lufin vagy nincs. Mintás lufikat különböző alkalmakra illetve célközönségeknek készítenek, így a lufikat is ezek szerint kategorizáltuk.
Ilyenek például a Halloween lufik, Esküvői lufik, Babaköszöntő lufik, Ballagó lufik, Karácsonyi lufik, Szerelmes lufik,  Szülinapi feliratos és külön a szülinapi Számos lufik. Ezekben a kategóriákban vegyesen találsz a témához illő gumi és fólia lufikat egyaránt, héliummal és anélkül is meg tudod rendelni őket.

Fenntarthatóság, újrahasznosítás

Vannak újrahasznosítható léggömbök, amik újra tölthetők, ezek az úgy nevezett fólia léggömbök, vagy "amerikai lufi " néven is ismerheted őket. Egy beépített szelepen keresztül újra fel lehet fújni őket héliummal vagy akár Te magad is felfújhatod levegővel őket egy szívószál segítségével. Az újrahasznosítható lufik közé tartozik még a Bubble léggömb, melynek celofánszerű anyaga szupertartós, és szintén többször használható.
A latex lufik természetes anyagból készülnek, nem szennyezik a környezetet, lebomlanak. Azonban ha leengednek, sajnos nem lehet már újra felfújni őket, kérlek gondolj a környezetünkre, használd a szemetest!
A felfújáshoz szükséges héliumot, pumpát, szalagot és nehezéket itt tudod kiválasztani: kiegészítők lufikhoz

Minnie egér Mancs őrjárat és a Verdák

Kisgyerekes Anyukák és gyakorló nagymamák jól tudják, hogy a héliumos lufi jó befektetés. Amíg főzöl, vagy épp lejárt a mosógép és gyorsan teregetni kell szükséges, nagyon hasznos, hogy a fiúk és a lányok is órákig elvannak 1-1 héliumos lufival. A házimunka után persze a közös lufizás még nagyobb öröm egy hercegnős lufival, melyen Anna és Elsa látható, vagy Pókember amint megmenti a világot. Ha kislányod van, a lányos mesefigurás lufikból , a fiúknak a fiús lufik közül tudsz leggyorsabban választani.

500-féle léggömbből választhatsz, nézd meg a kínálatunkat, böngéssz és válogasd össze a saját lufikollekciódat!