LUFI

Meglepetésnek szánod? Díszíteni szeretnél? Játékot a gyerekeknek? Válogass a közel 500 party lufi között, tedd kosárba most. Készíthetünk Neked lufidekorációkat, ami mellett fotózkodni tudtok, dekorációt a bejárat mellé vagy a sütis asztalra.
A héliumos lufihoz a héliumos töltést az adott terméknél tudod beállítani. Ha kérdésed van, online vagy a boltokban, szívesen segítünk.

Emlékszem, hogy 20 évvel ezelőtt minden eladott léggömbért harcolni kellett, mert nem volt értéke a léggömbnek, "Csak egy május elsejei lufi!", mindig ezt mondták. Ma szerencsére minden gyerek és felnőtt partin alap a léggömb és persze a hozzá tartozó különböző kiegészítők, dekorációs elemek, jelmez és party kellékek. Az, hogy ekkora karriert futott be, a minőségnek és a kollégák kreativitásának köszönhető. Tudtad, hogy a Qualatex léggömbök nem szennyezik a környezetünket, 100%-ban lebomlanak? Ez a lufi annyi idő alatt bomlik el, mint a tölgyfalevél!

És azt tudtad, hogy a hélium inert gáz? Nem lép reakcióba semmivel, így nem kell tartanod attól, hogy a lufi a hőtől például felrobban. Durranni tud, persze, hiszen a tágulás képessége véges, de ez a gáz nem éghető, nem képes égési sérüléseket okozni. Az egészségre nem ártalmas, szép lassan kerül a levegőbe, ahogy a lufid leereszt.

Azért, hogy a lufid tartósabb legyen és ne eresszen le idő előtt, egy zselével kezeljük. Belülről bevonatot képezünk, ami miatt a hélium lassabban szivárog ki a lufi pórusain. Mit tehetsz Te, hogy a szülinapi lufid tovább lebegjen? Tartsd hűvös helyen, ne tedd ki a napra, csak az utolsó pillanatban ha kerti partyról van szó. Kerüld a párát, és a meleget, kültérre válassz világosabb színeket, mert a sötétek elnyelik a meleget és kitágulva hamarabb leengednek.

Vannak újrahasznosítható léggömbök, amik újra tölthetők, ezek az úgy nevezett fólia léggömbök, vagy "amerikai lufi " néven is ismerheted őket. Egy beépített szelepen keresztül újra fel lehet fújni őket héliummal vagy akár Te magad is felfújhatod levegővel őket egy szívószál segítségével. Az újrahasznosítható lufik közé tartozik még a Bubble léggömb, melynek celofánszerű anyaga szupertartós, és szintén többször használható.

A latex lufit, ha leenged, sajnos nem lehet már újra fújni, kérlek gondolj a környezetünkre, használd a szemetest!