Pénzgyűjtő doboz esküvőre

Bizonyos esetekben az esküvői ajándékozás egyszerű dolog. Egyre nagyobb számban vannak ugyanis párok, akik úgy döntenek, ők nem szeretnének egy újabb háztartásigép-arzenált – mert a háztartási gépek a közhiedelem, és meg nem erősített empirikus adatok szerint az esküvői ajándékok nagy többségét teszik ki –, sokkal inkább választják a számukra leghasznosabbat: a pénzt.

Nézet:
Sorrend:

Így senki ne lepődjön meg, ha az esküvői meghívón egy bankszámlaszámot is talál, melyre a párnak szánt ajándékok ellenértékét kérik utalni. Ugyanerre szolgált régen a menyasszonytánc szokása is, azonban ezt egyre több ifjú ara találja kényelmetlennek és idejétmúltnak. További lehetőség a pénzgyűjtő doboz, melyet a lakodalomban jól látható helye kiállítva a vendégek borítékokkal tudnak megtölteni.

Sokkal hasznosabb pénzt ajándékozni, hiszen annak azt modják megvan a helye. Ha jól ismerjük a párt, a nászajándék perselybe szánt borítékba nem csak a pénzt tehetjük, hanem mellé egy szép lapot is, azon az üzenet tartalmazhatja az ötletet, mire is szánjuk voltaképpen. Ha építkeznek, akkor téglára, ha egyikük tanul még, akkor számítógépre, ha autóra gyűjtenek, akkor motorháztetőre, vicces szöveggel kísérve már kevésbé személytelen a pénz ajándékozása.

Jól jön a nászajándék doboz amikor gratulációkat fogadja az ifjú pár, hiszen az átadott borítékok nem kallódnak itt-ott, nem potyog ki a kistáskából, és nem lepődünk meg reggel, hogy a nagyi vastag borítékja, amit az éjjel a borhűtőbe rejtettünk, nincs már ott…

Többféle pénzgyűjtő doboz van, ha szeretnéd Te magad díszíteni, akkor a sima 24 cm x 24 cm-es gyöngyházas dobozt javasoljuk. A nászajándék doboz oldalára a jegyespár nevét és a dátumot matricázva könyedén fel lehet tüntetni, vagy szalaggal masnival gyönggyel a Te színeidben fel lehet öltöztetni.
Ha nem vagy híve a DIY mozgalomnak, akkor már kész, díszítést nem igénylő dobozt is találsz, például kraft papírból VINTAGE stílusban, vagy elegáns CARDS felirattal. Építkezők, lakásra gyűjtők számára találó választás a HÁZIKÓ alakú pénzgyűjtő doboz.

Bármelyiket is választod, lapra szerelve küldjük, gondosan csomagolva, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.